HOLLIE GREIG HOAX ?Dutch police covering up Kidnapping and Abuse Report this please

Dutch police covering up Kidnapping and Abuse ,Report this please

WEV CAUGHT THESE BALD DRESSED IN BLACK SATANIC NONSES IN ZANDVOORT.THEY USED TO CRAB THE TAKEN INTO CARE CHILDREN AND BRING THEM BACK AFTER BEING ABUSED!!

De commissie samson oordeelde in 2011 dat de daders vervolgd moesten worden

DE HOOFDDADER ,EX RECHERCHEUR LEIDSCHENDAM/VOORBURG

DE DADERS VAN DEMI EN NIRVANA S MISBRUIK VERVOLGD MOESTEN WORDEN IN 2011.

BRIEF VAN DE COMMISSIE SAMSON AAN ONS!

TERWIJL DE COMMISSIE SAMSON VAN OORDEEL WAS DAT DE DADERS VAN DEMI EN NIRVANA S MISBRUIK VERVOLGD MOESTEN WORDEN IN 2011.

 
Nu 2014 ,nog steeds illegaal uit huis geplaatst en misbruikt en illegaal verblijvend in een POLITIE BLIJF VAN MIJN LIJF HUIS IN MEERZICHT ZOETERMEER. 
 

 

Een van deze zaken was Demi en Nirvana van den Brink,de commissie samson was van oordeel dat er genoeg bewijs was voor vervolging van daders.

 

Dit inzake het misbruik door Opa en Oma ,waarover wij als gezin aan de bel trokken,maar ook het door ons gemelde misbruik op het O.C.K Het Spalier in Zandvoort

was de commissie van mening dat er vervolging moest plaats vinden.

 
Men kon niks want Demi en Nirvana bevinden zich in een totaal illegale uit huis plaatsing ,op een vals aangemaakt politie adres in Meerzicht Zoetermeer.
 
Dat soort zwarte misbruik circuit op een vals aangemaakt adres kan de inspectie jeugdzorg ook moeilijk onder de loep gaan nemen. 
 
 

Dit al in 2011,en spraken wij 2 rechercheurs op het politie bureau in Haarlem voor slechts 30 min,wij gaven ook een foto met twee politie agenten daarin te zien die beiden betrokken waren bij misbruik van kinderen op het O.C.K Het Spalier.

 
Geen toeval ,een rechercheur De Ruijter die wij spraken stond ook Marcel Vervloesem ter woord ten tijde van de afgedekte Zandvoort Files.83.000 afbeeldingen van ongekende horror en baby misbruik. 
 

Afgedekt en nu enkele jaren later zijn Demi en Nirvana nog steeds in handen van pedo politie agenten in een totaal illegale uit huis plaatsing en ondervinden misbruik.

Zonder geldige machtigingen uit huis plaatsing,
Zonder geldige indicatie besluiten,

 

Mevr Samson-Geerlings was ook in het bestuur van twee kinderinstellingen ,De Dreef (justitie) en Zetten maar was ook officier van justitie.  

 
 
Nu tijd om herrie te gaan maken,schandalige,misbruik en ontvoering van onze dochters Demi en Nirvana enkel gaande gehouden door enkele pedo politie agenten en jeugdbeschermers. 

 

    

Samson stuurt 42 misbruikzaken naar justitie

Er zijn 42 gevallen van seksueel misbruik in de jeugdzorg overgedragen aan het Openbaar Ministerie. Dat meldt de Commissie Samson, die het misbruik heeft onderzocht en maandag de resultaten presenteert.

De commissie stelt vast dat de sector en overheid eerst geen notie hadden van de gevolgen van het het misbruik. Later was er een gebrek aan durf en professionaliteit om de zaken aan te pakken. Werkers in de jeugdzorg signaleren ook nog geen 2 procent van de gevallen.
Regie
In de opleidingen ontbreekt het onderwerp seksuele ontwikkeling en afwijkend gedrag. Eenmaal aan het werk is er geen tijd voor de kwestie ingeruimd. Omdat er zoveel en volgens de commissie soms te veel instanties en functionarissen zijn, voelt niemand zich verantwoordelijk en neemt niemand de regie in de afhandeling van (vermoedens) seksueel misbruik.
Daders
Volgens de commissie zijn er twee soorten misbruikers naar voren gekomen. Ten eerste zijn er leeftijdsgenoten die kinderen in de pleeg- of jeugdzorg misbruiken. Zij vormen meer dan de helft van de daders. Het gaat dan vaak om kinderen van een jaar of 15 die in dezelfde omstandigheden zitten en dezelfde soort problemen hadden. Ook komt het af en toe voor dat een pleegbroer een kind misbruikt. Veelal kampen deze kinderen met een ontwikkelingsachterstand.
Pedofilie
Daarnaast zijn er volwassen daders, die volgens de commissie meestal meer dan gemiddeld intelligent zijn en niet eerder werden veroordeeld voor een zedenmisdrijf. Ook is bij deze plegers, gemiddeld 37 jaar, zelden sprake van pedofilie, aldus het onderzoek. Het misbruik is meestal van opportunistische aard; de gelegenheid maakt de dief, stelt de commissie. Door deze kenmerken is het moeilijk om vooraf te screenen en eventueel misbruik te voorkomen.
Een ‘niet onaanzienlijk deel’ van de daders is vrouw. Meisjes zijn vaker het slachtoffer dan jongens.

Bron: ANP/ANP-Photo/Roos Koole
door ALEXANDRA SWEERS 8 okt 2012
 
 
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s